Tuesday, 21 June 2016

Vitamin Shaklee Untuk Migrain


Assalammualaikum.


Nama saya Yusnita Md.Deris. Berumur 39 tahun. Berasal dari Melaka dan menetap Di Cyberjaya.


Tahun 2015 adalah tahun ke 5 sebenarnya saya mengenali Shaklee, saya betul-betul konsisten ambil Shaklee pada tahun 2012, bila migraine saya menyerang. Sebelum saya mula dengan Shaklee, saya dah puas makan ubat hospital semua ubat apa sahaja yang doktor bagi saya makan.


Tetapi migraine saya tetap tidak reda. Jika hilang pun. hanya seketika sahaja.


Bermula dengan Shaklee, bila ummi saya merangkap upline saya sekarang memperkenalkan vitamin untuk migraine, iaitu esp dan B complex. Bagi cuba dulu. Ummi kata barang sampai nanti terus minum.


Bagaikan magic. Barang sampai di tangan saya tidak lengah lagi membancuh susu esp dan ambil B complex. saya niat jika ia membantu. pulihkanlah aku.


Kuasa Allah swt.


Mungkin saya tengah sakit. dan menahan sakit sekian lama. bila saya minum susu esp dan B complex tu. dua hari saya rasa ringan sangat kepala. Bangun pagi pun senang. bukan apa. masa migraine saya tak larat nak angkat kepala.


Alhamdulillah. Syukur pada mu Ya Allah. Sehingga kini saya rasa sangat hebat dengan SHAKLEE.


Sekarang bukan sahaja esp dan B complex. Semua antara product Shaklee saya ambil. Kerana saya tahu Shaklee TERBAIK . Sekalung terima kasih buat ummi Rozita yang memperkenalkan Shaklee .


Sekian dari saya.


PN. YUSNITA MD DERIS



Promosi JUN 2016. 
Beli 3 percuma 1 - Vitalea for Children, 
Meal Shakes dan Lecithin.


Untuk pertanyaan tentang produk Shaklee 
dan untuk order sila hubungi:

Puan Kamilah
ID 885322
SMS/Whatsapp sahaja : 013-924 3387
Facebook : Siti Nor Kamilah




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...