Monday, 6 June 2016

Turun Berat Badan Dengan Set Menyusu Shaklee Tanpa Perlu Berlapar


Assalamualaikum.



Permulaan perkenalan saya dengan shaklee bermula dengan set menyusu bajet iaitu ESP dan Alfalfa. Saya mula ambil sejak anak berumur 6 bulan. Iaitu Januari 2014.


Mula2 memang join juga untuk bisnes tapi tak berapa aktif sangat sekadar rajin2 buat malas2 tinggal. Begitu juga dengan pengambilan vitamin-vitamin shaklee. Saya tak konsisten makan.


Sampailah satu ketika saya konsisten makan set menyusu ni saya dapat rasa sendiri susu cepat penuh dan banyak kali alami bengkak susu. Akhir tahun 2014 nih dalam bulan disember tu saya nekad konsisten makan ESP, Alfalfa, Lecithin,Ostematrix dan juga Bcomplex sebab nak atasi masalah bengkak susu saya.


Alhamdulillah sejak konsisten makan set menyusu ni memang rezeki anak saya melimpah2. Bila start susu membengkak saya konsisten ambil Lecithin Ostematrix dengan Bcomplex nih. 


Dan saya tak sangka bila start saya konsisten dan tambah dengan vitamin2 lain yg saya ambil juga saya dapat semula berat saya sebelum saya mengandung dulu dan saya dapat rasakan badan saya lebih bertenaga dan kesan kepada anak saya juga kulit yang mulus dan cepat kenyang.


Dan Alhamdulillah bila saya dapat rasakan shaklee effect yang saya alami tu saya semakin excited nak berkongsi dengan ramai orang dengan setulus hati saya betapa bagus dan berkesannya vitamin shaklee nih sampailah keluarga saya juga turut mengamalkan vitamin shaklee ini dan buatkan saya teruja mencuba semua vitamin shaklee.


Yang paling saya suka bekas jahitan kesan bersalin ceaserian tiada lagi dan rasa sakit nyilu pada bahagian operate bersalin tu tiada lagi sejak saya konsisten dengan tambahan Vitamin C.


Alhamdulillah kini anak saya Adam Khalish dah masuk 2 Tahun 5 Bulan dan masih menyusu sepenuhnya dan juga mengambil makanan pelengkap yang lain termasuk vitamin shaklee kanak-kanak.


Berat sebelum saya tu ketika anak saya berusia 10 Bulan dan berat sekarang masih maintain. Dari hanya set menyusu bajet saya kini ambil set menyusu lengkap shaklee. Dan saya sangat-sangat berpuas hati.


Dari hanya nak ambil set menyusu tak sangka saya dapat semula berat asal saya sebelum hamil tanpa perlu berdiet ikat perut. Siapa kata ibu menyusu tak boleh tampil kurus bergaya kan. Saya dah buktikan berat saya maintain dengan shaklee.

Alhamdulillah.


FITRIYATUL ASYIQIN




Promosi JUN 2016. 
Beli 3 percuma 1 - Vitalea for Children, 
Meal Shakes dan Lecithin.


Untuk pertanyaan tentang produk Shaklee 
dan untuk order sila hubungi:

Siti Nor Kamilah
ID 885322
SMS/Whatsapp sahaja : 013-924 3387
Facebook : Siti Nor Kamilah

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...