Saturday, 18 June 2016

Turun Berat Badan Selepas Bersalin Dengan Set Menyusu Shaklee


Ayang nak ke baju tu? tanya suami kat aku. Seolah-olah faham akan keinginan aku. Yerlah mau dia tak faham berapa kali aku dok belek. Kalo nak ambik ler sambung suami aku. Haha serupa orang ngantuk disorong bantal ler. Tak dan nak kata apa dah aku terus pi try pakai kat bilik persalinan. Mulut dok qenyeh tak abis lagi serupa kerang busuk dah. 



Wei. awat sendat pulak ni, nampak size baju ni dah besar awat dok ketat jugak. Memang stress dah berkenan tapi jadi sarung nangka plak, tengok kat cermin. ishh tak sangka badan aku makin membesar.


Bila keluar bilik persalinan suami tanya. camna ok dak ambik la dah berkenan. Wei lagi stress dibuatnya, nak bagitau pun segan kata KETAT. Last- last jawap kat dia tak jadilah labuh sangat. nak alter pun payah. Hahaha apa punya alasan daa. Agaknya dalam suami aku mesti kata. hah lega selamat duit aku.


Zaman aku belum kawin dulu aku ni kurus, tapi bila dah kawin dah beranak pinak, berat badan aku makin naik. Naiknya pulak berpuluh kg. Bayangkan dari 49kg naik sampai 75kg. Hah???terkejut kan. Jangan kata anda terkejut aku sendiri pun terkejut beb!


Abis tu nak beranak lagi ni macam mana??? Sib baik ada kawan rekomen kan set kurus shaklee dari last hamil berat 84 kg turun 58 kg.


Awat anda tak caya ka? Mai nk tunjuk gambaq. Pasni anda boleh pikir sendiri k. Ni ler produk shaklee yang aku ambil. Mak oii!!! Anda jangan melatah plak bila tengok banyak lagu ni. Jenuh nak makan. Dalam ni ada set bersalin, set penyusuan dan set KURUIH orang kedah kata k.


SOFFIAH






Promosi JUN 2016. 
Beli 3 percuma 1 - Vitalea for Children, 
Meal Shakes dan Lecithin.


Untuk pertanyaan tentang produk Shaklee 
dan untuk order sila hubungi:

Puan Kamilah
ID 885322
SMS/Whatsapp sahaja : 013-924 3387
Facebook : Siti Nor Kamilah




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...