Sunday, 31 March 2013

Penglihatan Lebih Jelas - Testimoni Carotomax


Pagi tadi bangun tidur tengok jam dinding..eh eh apesal senang je tengok jam nampak clear je..selalunye samar-samar..
Mula-mula ingatkan terlupa buka lens sebelum tidur semalam..
Tengok-tengok lens ada dalam bekas..
Then baru teringat..CAROTOMAX..!!
Yes...die punye keje kot..
Baru seminggu lebih ambil tu pun kadang-kadang skip sebab terlupa..

Pastu gi kat tv tengok dari jarak yang selalu saya tengok...yes..more clear!! 

Ya Allah bestnye...tak sabar nak check tahap rabunku ini...harap-harap boleh terus improve dan kalau boleh dah tak nak pakai lens.

Alhamdulillah..saya memang berusaha nak baiki rabun..thats why saya ambil vitamin carotomax ni...
Jom siapa nak cuba baiki masalah mata jom la amalkan carotomax ni..

#saya tak nak pakai lens selamanya#


Nota : Diedit untuk memudahkan pembacaan.

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan mengenai produk :
Siti Nor Kamilah
SMS/Telefon : 013-924 3387
E-mail : ohvitamin@gmail.com
Facebook : Siti Nor Kamilah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...