Friday, 10 June 2016

Testimoni Set Berpantang Shaklee

Assalamualaikum.

Saya ingin kongsikan kisah Shaklee saya dengan anda semua. Dalam banyak-banyak Shaklee Effect,yang saya suka ialah Set Berpantang. Alhamdulillah, pada 11 September 2015 saya selamat melahirkan anak kedua dan bermulalah kisah berpantang 44 hari saya bersama Set Berpantang Shaklee.


Selepas keluar daripada labour room, saya terus ambil Set Berpantang Shaklee iaitu, Vita Lea, B complex, Zinc Complex & Sustained Release Vitamin C. Memang set berpantang saya bawak siap-siap ke pusat bersalin. Saya rasa lebih bertenaga selepas ambil 4 jenis vitamin tersebut. Maklumlah, proses meneran telah membuatkan saya lemah walaupun kontraksi sekejap sahaja. 


Banyak kelebihan dan kesannya saya menggunakan set berpantang Shaklee ini. Berbeza dengan berpantang anak pertama. Masa berpantang anak pertama, saya makan set Shaklee dengan set berpantang klinik. Jadi, tidak tahu yang mana berkesan. Berpantang kali ini, saya memang bertekad untuk konsisten makan vitamin-vitamin berpantang


Dari segi luka jahitan, hari keempat berpantang, benang jahitan luka perenium sudah tertanggal. Luka cepat bercantum dan semakin pulih. Hari ke 14 berpantang, kesemua benang sudah tertanggal. Saya tidak risau lagi. Satu lagi, saya pernah mengalami masalah bengkak susu semasa berpantang, Alhamdulillah setelah makan 4 biji Lecithin, rasa sakit akibat bengkak mulai hilang. 


Saya juga lebih bertenaga dan kurang stress untuk menguruskan 2 orang anak dalam satu masa. Pengeluaran susu juga terbaik dan saya boleh buat stok susu untuk digunakan pada masa akan datang. Masalah sembelit juga tiada dengan adanya Ostematrix Shaklee. Berbanding anak pertama, sembelit berterusan sehingga bayi berusia 4 bulan. Peranakan cepat mengecut dan bidan juga mengakuinya. 


Hari ke 15, saya ambil Alfalfa Complex & GLA Complex untuk menstabilkan hormon dan juga untuk kesihatan dalaman saya. Penghasilan susu ibu juga meningkat selepas makan Alfalfa Complex & lebih pekat bila ambil ESP. Sekarang saya gigih kumpulkan stok ebm untuk bayi saya. 


Dengan adanya set berpantang Shaklee, saya lebih bertenaga & lebih ceria menjalani proses berpantang saya sehingga hari ke 44. Set Berpantang Shaklee TERBAIK !!!. Jika orang Tanya pendapat saya tentang set berpantang pilihan, pastinya saya akan cakap SET BERPANTANG SHAKLEE.

 
Wan Zainab Bt Wan Muhammad
(Che Wan Suplemen)


 

Promosi JUN 2016. 
Beli 3 percuma 1 - Vitalea for Children, 
Meal Shakes dan Lecithin.


Untuk pertanyaan tentang produk Shaklee 
dan untuk order sila hubungi:

Siti Nor Kamilah
ID 885322
SMS/Whatsapp sahaja : 013-924 3387
Facebook : Siti Nor Kamilah


No comments:

Post a Comment