Monday, 28 March 2016

Bisnes Pertama Saya

Better late than never.
Kalau nak tahu, Shaklee bukanlah bisnes pertama saya.
Saya bermula agak lewat dalam bisnes iaitu masa belajar di KUSTEM atau nama sekarang UMT.
Masa tu umur 20 tahun.
Apa bisnes pertama saya?
Jual kerepek.
Ingat-ingat lupa dah pasal ni.
Sebelum tu tak pernah menjual pun.
Dari situ minat saya terhadap bisnes semakin bercambah.
Jika sebelum tu cita-cita saya nak jadi cikgu, macam arwah Abah dan Ummi saya.
Namun sejak itu ia dah berubah. Saya mula memasang impian untuk menjadi businesswoman yang berjaya dunia dan akhirat.




Promosi Mac 2016. Beli 2 botol Vivix
untuk dapatkan KEAHLIAN PERCUMA,
POS PERCUMA dan DISKAUN 5%.

Untuk pertanyaan tentang produk Shaklee 
dan untuk order sila hubungi:

Siti Nor Kamilah
ID 885322
SMS/Whatsapp : 013-924 3387
Facebook : Siti Nor Kamilah

Thursday, 24 March 2016

Promosi Vivix Shaklee Harga Paling Murah

Alhamdulillah. Hari ni daftar seorang lagi ahli baru dengan pembelian Vivix Twin Pack. 

Memang hard to resist offer ni. 

Asalnya nak beli 1 botol je. 


Tapi terus tambah 1 lagi bila tahu pasal offer ni.

Mana taknya dapat jimat sehingga RM 300 berbanding harga biasa.

Dapat bonus lagi bulan depan lebih kurang RM 30.

Siapa lagi nak Vivix Twin Pack ni?

Boleh hubungi saya sebelum 31 Mac ni. 







Siti Nor Kamilah
ID 885322
SMS/Whatsapp : 013-924 3387
Facebook : Siti Nor Kamilah


Wednesday, 23 March 2016

Bermulanya Cycle Baru Shaklee

Dah lama sungguh tak menulis di sini. Sibuk dengan aktiviti seharian. Azam nak tulis 1 entry setiap hari, tapi masih belum tercapai lagi. 

Jadual tadika Khadijah dari pukul 7.30 pagi hingga 1.00 petang. Sebelum ni habis pukul 12.30 tengah hari. Masa dilanjutkan untuk sessi fardhu ain. 

Wah budak tadika sekarang advance. Masa belajar lebih panjang dari murid sekolah rendah Tahap 1. Jadi 5 jam 30 minit juga la masa yang dapat saya gunakan untuk buat kerja rumah, masak dan juga bisnes Shaklee. 

Bestnya jika dapat manfaatkan masa tu betul-betul. Tapi realitinya, agak sukar. Mungkin saya perlu spend masa di satu tempat tertentu, contohnya library untuk saya lebih fokus dalam buat kerja-kerja bisnes. 

Bulan Mac ini merupakan cycle baru Shaklee. Masa untuk lihat sahaja kejayaan orang dah tamat. Sekarang masa untuk saya pula mencapainya. Sampai bila nak tengok je orang capai impian mereka, sedangkan kita juga mempunyai peluang yang sama.





Vivix Shaklee masih ada promosi untuk twinpack. Tidak ketinggalan ESP yang delicious itu. Promosi berakhir hujung bulan Mac ini. Boleh hubungi saya untuk mendapatkannya : 


Siti Nor Kamilah
ID 885322
SMS/Whatsapp : 013-924 3387
Facebook : Siti Nor Kamilah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...