Sunday, 5 June 2016

Badan Lebih Segar - Tiada Lagi Demam dan Sakit Kepala Setelah Consume Shaklee


Assalamualaikum, saya Faiz, saya dulu memang buat business shaklee, bersama isteri, tapi dulu bukanlah rajin makan, memang tak kena gaya sungguh, tapi sebab tak makan shaklee, tak konsisten , saya memang selalu kena demam, kalau tidur lambat, bangun pagi mesti sakit kepala, muntah dan sebagainya.

Saya masih ingat lagi, saya tidur lambat , kena bangun awal sebab nak bawa anak jalan-jalan, tapi percutian itu jadi tak best langsung, sebab boleh pulak saya jadi sakit badan. Lagi satu masa bulan oktober 2013, saya tak jaga langsung permakanan, kerja kuat sangat sampai demam masuk hospital. Cerita saya demam teruk ini sampailah ke tahun 2014 dan 2015.


Alhamdulillah, bila dapat kesedaran nak makan produk shaklee, saya makan betul-betul, dengan kuantiti yang banyak, vitamin yang saya makan dari vita-C, b-complex, zinc complex, alfalfa complex, dtx complex, garlic complex, peppermint ginger plus, omega guard, vitalea, vita-E. 

Kalau rasa mengantuk, nak drive, saya amalkan performance drinks dan cinch tea mix. Alhamdulillah, badan saya rasa segar, tak macam dulu, asyik-asyik lembik nak demam. Tapi tipulah tak demam langsung, ada sekali itu badan saya memang demam juga sebab banyak travel, tapi sebab ada shaklee, saya dapat recover cepat, dengan izin Allah.

Jom konsisten makan Shaklee, makan banyak sikit, jadi pengguna tegar Shaklee.

Encik Muhammad Faiz
Promosi JUN 2016. 
Beli 3 percuma 1 - Vitalea for Children, 
Meal Shakes dan Lecithin.


Untuk pertanyaan tentang produk Shaklee 
dan untuk order sila hubungi:

Siti Nor Kamilah
ID 885322
SMS/Whatsapp sahaja : 013-924 3387
Facebook : Siti Nor Kamilah
No comments:

Post a Comment