Tuesday, 4 October 2016

Testimoni Vivix Untuk Penyakit Penapis Buah Pinggang Bocor (Nephrotic Syndrome) Sembuh Dan Tidak Perlu Biopsi

Sebelum ni saya biasa dengar tentang penyakit buah pinggang je. Rupanya penyakit buah pinggang bocor pun ada. Atau lebih tepat penapis buah pinggang bocor atau juga dikenali sebagai nephrotic syndrome.

Dalam buah pinggang kita terdapat sekumpulan salur darah yang menapis bahan buangan dan air berlebihan dan membantu mengekalkan sel dan protein yang diperlukan oleh tubuh. Salur darah ini dipanggil glomeruli.

Apabila glomeruli rosak, protein dalam darah boleh masuk ke dalam air kencing secara berlebihan. Keadaan ini menyebabkan kencing berbuih, di mana ianya merupakan keadaan yang tidak normal.

Jika kita mengalami sebarang perubahan atau kelainan pada air kencing, cepat-cepat jalani pemeriksaan. Pemeriksaan awal mungkin dapat menyelamatkan nyawa kita jika kita sebenarnya mempunyai sebarang penyakit.

Dalam video berikut, Encik Rosdi menceritakan pengalamannya apabila disahkan menghidapi penyakit nephrotic syndrome.


Alhamdulillah dengan pengambilan vivix Encik Rosdi tak perlu ambil macam-macam jenis ubat dan juga tak perlu jalani biopsi iaitu sampel buah pinggang diambil untuk ujian lanjut menggunakan mikroskop.

Vivix bertindak sehingga peringkat sel iaitu komponen terkecil dalam tubuh kita. Bila sel sihat, organ dan sistem tubuh kita dapat menjalankan fungsinya dengan baik.Harga sebotol Vivix RM 475. Namun jika beli 2 botol, sangat banyak penjimatan. Untuk maklumat lanjut dan order boleh sms/whatsapp 013 924 3387 (Puan Kamilah).

No comments:

Post a Comment