Saturday, 22 October 2016

Jerawat dan Jerawat Batu Hilang Dengan Vivix, Kulit Makin Licin

Bila berhadapan dengan masalah jerawat, lebih-lebih lagi jerawat batu, ada yang cepat nampak kesan bila makan vitamin.

Tapi ada juga yang lambat. Sampai ingat makan vitamin pun tak berkesan.

Harus diingat bahawa vitamin Shaklee dibuat daripada bahan semulajadi dan bukannya bahan kimia.

Jadi kesannya taklah secepat krim jerawat atau kosmetik yang lain.

Memang perlu sabar sikit untuk melihat kesan yang diinginkan.

Ramai juga yang ambil masa bertahun-tahun contohnya macam Puan Siti Sarah ni.

OKTOBER 2016 (SPECIAL EDITION VIVIX)

TESTIMONI 12: SITI SARAH MOHAMAD NOOR

[JERAWAT BATU HILANG SELEPAS AMALKAN VIVIX]


cara hilangkan jerawat batu dengan mudah

Assalamualaikum..Hai.. Saya Sarah..berumur 33 tahun. Sebelum ni saya pernah mengalami masalah kulit muka yang agak teruk. Muka saya jenis muka yang berminyak. Jadi, jerawat senang sangat tumbuh dan kadang-kadang bernanah seperti jerawat batu. Boleh dikatakan hari-hari ada je jerawat baru menyebabkan muka saya penuh dengan bekas-bekas jerawat terutama di bahagian pipi.

Kulit saya sangat sensitif pada pencuci muka terutama yang mengandungi alkohol dan bahan kimia kerana ia menyebabkan kulit saya bertambah kering. Disebabkan itu, saya tak pakai langsung mana-mana pencuci muka.

3 tahun yang lepas saya mula mengamalkan Vivix. Vivix ni produk Anti Penuaan dan Antioksidan. Saya jadi teruja nak cuba sebab fungsi Vivix nie sendiri yang membantu memperbaiki sel DNA kita. Bila sel kita sihat InsyaAllah kulit kita juga akan sihat.

Baru-baru nie saya perbaharui passport saya. Memang agak terkejut bila dibandingkan dengan gambar passport saya 2 tahun lepas. Sangat-sangat berbeza. Muka makin licin dan paling tak sangka gambar passport lama saya memang nampak macam muka makcik-makcik. Tapi gambar terbaru saya nampak kelihatan lebih muda sedikit.

Sekarang, saya dah pun berani memakai pencuci muka kerana kulit muka dah semakin baik. Kulit dah tak berminyak macam dulu, jerawat dah jarang-jarang tumbuh dan bekas jerawat dah pudar.

Nasihat saya pada kawan-kawan yang ada masalah kulit muka, dah pakai dan consume macam-macam produk, tapi masih tak berkesan, cuba rawat sel-sel badan dengan Vivix ni konsisten selama 3 tahun. Insya Allah masalah kulit muka kawan-kawan akan dapat di atasi.


Harga sebotol Vivix RM 475 termasuk pos.

SMS/Whatsapp 013-924 3387 (Puan Kamilah) untuk order VIVIX dan pertanyaan.

No comments:

Post a Comment