Monday, 17 October 2016

Testimoni Vivix Untuk Luka Jahitan Bersalin Terbuka Sampai Tak Boleh Berjalan dan Duduk

Macam-macam pengalaman yang ibu alami semasa proses mengandung dan melahirkan anak.

Jika proses yang dilalui adalah mudah dan tiada sebarang masalah, pastinya ia merupakan pengalaman yang indah.

Tapi macam mana pula jika sebaliknya? Hari ni saya nak share pengalaman Puan Ainul Fadzilah yang mengalami masalah luka jahitan bersalin terbuka.

Semoga dapat membantu mereka yang mengalami masalah yang sama atau dapat mengelak daripada mengalami masalah yang sama.

SEPTEMBER 2016 (SPECIAL EDITION VIVIX)

TESTIMONI 1: AINUL FADZILAH
.

[LUKA JAHIT BERSALIN TERBUKA SAMPAI TAK BOLEH JALAN, TAK BOLEH DUDUK]
.
atasi masalah luka jahitan bersalin terbuka dengan vivix


Bersalinkan Maryam secara normal dan vacum. 2 hari sakit tak dapat tidur, seminggu di hospital, 2 kali induce.

Sehari balik dari hospital, maryam demam panas dan kuning naik tinggi. Jadi kena masuk nicu.

5 hari dia di NICU, Ainul ulang alik 2-3 kali ke DEMC setiap hari untuk hantar susu.

Jahit kat bawah yang " banyak" belum sembuh.. asyik bergerak ke sana sini sampai 1 tahap ainul nak berjalan pun sakit giler. nak duduk lagi la. sampai dalam kereta menangis dekat husband sebab tak boleh nak duduk pun. nak duduk pun takut. huhuu

Ya ALLAH sakitnya.

Nak duduk sakit..

Nak berjalan lagi la sakit..

Sampai nak duduk menanges.. huhuhu

Last pilihan Ainul makan VIVIX. dulu rasa vivix ni MAHAL la. Tapi bila dah SAKIT , MAHAL dah tak nampak dah. Yang PENTING sakit hilang.

3 Hari konsistent makan setiap hari....

ALHAMDULILLAH.. lega sangat. Dah takde pedih, sakit nak duduk, berjalan. Siap boleh pakai seluar

BONUS lagi bila makan vivix semasa berpantang ni:

1. SUSU MERIAH. memang dalam pantang susu memang banyak. tapi kali ni ' lain sangat ' .. sampai demam pulak bengkak susu. Alhamdulillah dapat bayak buat stok ebm untuk anak.

2. Darah kotor berketul ketul keluar. cerita dekat akak mengurut. dia cakap bagus darah tu keluar. darah tu kalau tak keluar bahaya. bahaya kalau darah nifas ni tak keluar betul betul. keluar habis. pernah baca darah nifas yang tak bersih boleh jadi kanser.

3. Badan rasa segar, sedap la orang cakap. takde la lemau semacam. badan bertenaga. boleh uruskan anak anak walaupun pantang sendiri. muka pun tak pucat sebab peredaran darah berjalan lancar

Kalau rasa set berpantang banyak bebenor nak kena telan, ambil je vivix ni je rasanya dah cukup. ALL in 1.

Memang berbaloi makan vivix masa pantang. Sangat puas hati. Next berpantang pun akan pastikan vivix ada pada hari pertama bersalin nanti. baru la luka cepat sembuhkan

Terima kasih kerana hadir dalam hidup saya.

Terima kasih sebab kembalikan senyuman saya.

Harga sebotol Vivix RM 475 termasuk pos.

SMS/Whatsapp 013-924 3387 (Puan Kamilah) untuk order Vivix dan untuk sebarang pertanyaan. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...