Saturday, 20 September 2014

Millionaire Marketing Mastery - Seminar Pemasaran Terbaik!

Saya baru je menghadiri seminar Millionaire Marketing Mastery (MMM) iaitu seminar marketing Dr Azizan Osman - Pakar Marketing No. 1 di Asia. Pada 12 hingga 14 September  2014 bertempat di Menara PGRM. Sebenarnya dah daftar masa IMKK Jun haritu lagi sebab ada special offer. Jemput baca pengalaman saya di IMKK tempoh hari :

Intensif Magnet Kejayaan dan Kekayaan (IMKK) 12-15 Jun 2014 di MIECC, The Mines

Intensif Magnet Kejayaan dan Kekayaan (IMKK) 12-15 Jun 2014 di MIECC, The Mines - DAY 1


Intensif Magnet Kejayaan dan Kekayaan (IMKK) 12-15 Jun 2014 di MIECC, The Mines - DAY 2MMM ni dulunya dikenali sebagai Advanced Marketing Power (AMP). Pesertanya taklah seramai IMKK. In fact, seat General paling sikit berbanding seat lain. Maknanya ramai lagi yang beli tiket mahal dari tiket murah. Dan of course memang beza la bila kita duduk depan dengan duduk belakang kan? Takpe, Insya Allah kalau ada peluang lagi next time saya pasti pergi dengan tiket yang mahal hihi. Amin.

Seminar kali ni, memang saya tak miss langsung setiap patah perkataan yang Dr Azizan share. Tak pernah keluar gi toilet, keluar awal dll. Bagus tak? Hehe. Masuk bakul angkat sendiri. Tapi kalau tak ngantuk langsung tu, tipula. Berbanding masa IMKK haritu, banyak kali gakla saya keluar. Kali ni lebih fokus :)

Alhamdulillah saya telah mempelajari 300 strategi marketing dengan jayanya. Tinggal nak apply je. Banyak idea yang saya dapat. Banyak antaranya tak pernah terfikir pun. Dan tak pernah tahu. Dr. Azizan cakap, kalau kita buat betul-betul apa yang dipelajari, sekuarang-kurangnya dalam masa 3 bulan boleh nampak kesan - huru-hara, takde stok hasil daripada kempen marketing kita. Best ke best? Harapannya, saya pun begitulah. Apapun fast action, fast result


ADVANCED MARKETING POWER, MILLIONAIRE MARKETING MASTERY


Saya Pengedar Shaklee, 
Siti Nor Kamilah
SMS/Whatsapp 013-924 3387

1 comment:

  1. Apply jangan tak apply :-) tak sabar nak ke IMKK bulan depan...

    ReplyDelete