Tuesday, 2 September 2014

Laman Web Shaklee Malaysia Kini Berwajah Baru!

Demi memenuhi kehendak pelanggan, Shaklee sentiasa melakukan pembaharuan dari semasa ke semasa. Ini membuatkan saya makin jatuh cinta dengan Shaklee hehe. Sentiasa prihatin dengan kehendak pelanggan. Thumbs up Shaklee! 

Dari memperkenalkan sistem online untuk pengedar Shaklee (Shaklee2u), order online untuk pelanggan Shaklee (eSell), pejabat Shaklee yang baru, dan macam-macam lagi. Terbaru, laman web Shaklee Malaysia kini berwajah baru!


Laman web Shaklee Malaysia yang lama




Laman web Shaklee Malaysia yang baru


Selain info produk yang lebih terperinci, antara paparan yang menarik ialah link kepada laman web Shaklee seluruh dunia. Untuk pengetahuan anda, Shaklee hanya terdapat di 8 buah negara, termasuk Malaysia. Jadi peluang untuk menjana pendapatan dengan Shaklee terbuka luas untuk anda. 


harga kolagen shaklee
Info produk Shaklee yang lebih terperinci


Bak kata mentor saya, kalau rasa pasaran kat Malaysia ni dah tepu, silalah jual di Indonesia (yang mempunyai kira-kira 253 juta penduduk) ye. Hehe gurau je.   


laman web shaklee luar negara
Link kepada laman web Shaklee seluruh dunia



Laman web Shaklee Amerika Syarikat

Satu perkataan yang boleh saya katakan tentang laman web baru Shaklee ini ialah : AWESOME. Lawati laman web Shaklee di Shaklee Malaysia.  


Saya pengedar sah Shaklee. Hubungi saya :

Siti Nor Kamilah
ID Shaklee 885322
SMS/Whatsapp 013-924 3387
Call 09-690 3059


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...