Tuesday, 6 August 2013

Testimoni : Jerawat, Alergi dan Resdung Hilang dengan Set Skincare Shaklee

Bagi yang mempunyai masalah jerawat, alahan dan resdung yang kronik dan telah mencuba pelbagai produk untuk mengatasi masalah ini namun tidak berkesan, testimoni ini mungkin boleh membantu. Testimoni daripada pengedar Shaklee sendiri iaitu Nor Farizan Mazlan. Saya dah pernah jumpa beliau dan memang kulitnya sangat cantik. Memang jauh berbeza jika dibandingkan dengan gambar pada tahun 2006 tersebut.

**************************************************************************************************************

TESTIMONI ( Kulit jerawat + alergik bahan kimia + resdung)
 
Gambar yang muka jerawat teruk tu akhir 2005 dan berterusan hingga hujung tahun 2006... segala facial, laser.. ada je org sebut Jan kat sini elok, Jan produk ni ok semua ku cuba sebab nakkan kulit kembali pulih.. 


Testimoni untuk jerawat dan resdung


Sebab muka Jan jadi mcm tu ( hormon dan jugak facial wash yang dah bertahun-tahun Jan guna dia dah tukar packaging dan ada masukkan bahan yang Jan alergik.. di samping tu pun Jan ada resdung.. resdung yang Jan alami sampai buat mata jadi mata lanun.. luka belakang kelopak mata, setiap pagi mata asyik berair je ( Alhamdulillah tak berpanjangan sebab buat rawatan kat pakar mata).

Bermula 2006 produk yang Jan ambil ( 3 bulan clean darah - alfafa) lepas tu baru upkan ambil vit e sebab nak kasi hilangkan parut-parut.. parut susah nak hilang sebab parut tu dalam kulit.. memang ambil masa hampir-hampir setahun tapi sebab sangat yakin dengan produk nie teruskan jugak sampailah kulit betul-betul pulih..

Sekarang dah khatam produk-produk shaklee nie.. Jan ambil Complete set skincare ( ESP, Vit C, Vit E, GLA, Alfafa, & yang terbaru (collagen powder - awal bulan 7))

Jika anda mengalami masalah kulit PASTIKAN detoks dgn ALFAFA dahulu.. memang jerawat keluar jugak.... pastikan pengambilan air masak yang diambil lebih 3 liter sehari...

Kredit : Famaz Healthy Care



Siti Nor Kamilah

Shaklee Independent Distributor 
ID 885322
SMS/Telefon : 013-924 3387
E-mail : ohvitamin@gmail.com
Facebook : Siti Nor Kamilah




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...