Tuesday, 6 August 2013

Testimoni : Sakit Sendi Hilang Dengan Advanced Joint Health Tablet

Saya sering sakit bahu belikat apabila duduk lama mengadap PC, pasti terasa bahu belikat tegang dan tak selesa. Selain itu, sejak extend breastfeeding Dzakirah, kaki sering didatangi en. biawak a.k.a simpul biawak... hehe its happen bila guna kasut yang tak berapa nak tinggi pun... Bunyi keriok-keriok sering juga berkumandang tatkala bila nak duduk antara 2 sujud... Normally ni semua anggapan pengambilan kalsium yang tak cukup...

Tapi sedar tak anda, ia bukan sekadar tak cukup kalsium... itu tandanya anda mengalami sakit sendi yang "mild"... puncanya?? Tahukah anda kekerapan melakukan aktiviti seperti kedudukan poster yang tak betul yang terlalu lama, sering dukung anak, tidur yang salah posisi dan juga sering mengangkat benda-benda berat, boleh mengundang sakit bila kekerapan aktiviti-aktiviti ni secara long term... maka terjadilah :   

  • sakit sendi lutut
  • sakit sendi tangan
  • sakit sendi kaki
  • sakit sendi bahu
  • sakit sendi siku
Sakit sendi yang biasa dialami

Alhamdulillah selepas 5 hari mengambil Advance Joint Health Tablet (2 biji) + Ostematrix (4 biji) sebelum tidur... dah tak ada bunyi keriok-keriok pada lutut. Rasa licin saja sendi-sendi  terutama bila bangun dari duduk antara 2 sujud, naik tangga mahupun duduk lama depan PC. Kalau tak, memang terasa.

Alhamdulillah, dengan izin Allah jua. Saya suka !! Kini saya hadiahkan juga kepada mak dan ayah saya, nenek-nenek saya...


Siti Nor Kamilah

Shaklee Independent Distributor 
ID 885322
SMS/Telefon : 013-924 3387
E-mail : ohvitamin@gmail.com
Facebook : Siti Nor Kamilah

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...