Tuesday, 26 January 2016

Testimoni Vivix untuk Penyakit Parkinson

Penyakit Parkinson berlaku bila kurangnya dopamine dihasilkan oleh sel otak. Seperti yang biasa kita lihat iklan susu tepung di tv - sel-sel otak berhubung. Namun untuk penyakit Parkinson, sel-sel otak tidak dapat berhubung. 

Di sini saya kongsikan testimoni Vivix untuk penyakit Parkinson : 

"Minggu lepas ada customer dari Singapore nak beli VIVIX untuk bantu suami dia yang ada penyakit parkinson. So aku pun jual la VIVIX sebotol dekat dia dengan harapan, mudah mudahan penyakit beransur pulih. So ada beberapa kali jugak follow up dia tanya macam mana keadaan si suami tu. So pagi ni dapat testimoni hasil pemantauan si isteri tu."



Kredit 

Promosi Januari 2016. Beli 2 botol Vivix
untuk dapatkan KEAHLIAN PERCUMA,
POS PERCUMA dan diskaun 5%.

Untuk pertanyaan tentang produk Shaklee dan untuk order sila hubungi:

Siti Nor Kamilah
ID 885322
SMS : 013-924 3387
Facebook : Siti Nor Kamilah

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...