Kebaikan dan manfaat Meal Shakes

Semua orang teruja dengan promosi pada bulan Jun ini iaitu Meal Shakes. Lebih-lebih lagi para ibu yang telah merasai kebaikan multivitamin ini, yang sesuai untuk kanak-kanak dan juga orang dewasa. Malah telah 'sold out' pun di beberapa branch Shaklee. Nak buat macam mana, sebaik saja tahu bulan ni 'offer', terus masing-masing pergi borong. Mana tak habisnya. 

Apa itu Meal Shakes

Meal Shakes merupakan multivitamin dalam bentuk serbuk yang menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu lactalbumin (sejenis susu), buah-buahan, sayu-sayuran, kacang soya dan lain-lain. Meal Shakes merupakan makanan segera yang sihat. 

Kebaikan Meal Shakes 

1. Mengandungi nutrisi lengkap
- Terdiri daripada 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu

2. Membekal nutrisi kepada sel-sel
- Kaya dengan protein yang penting dalam membina sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain

3. Sebagai anti-oksida
- Vitamin A, C, E, zink dan selenium bertindak sebagai anti-oksida yang melambatkan proses penuaan dan bertindak melawan jangkitan

4. Mengembalikan seri wajah
- Vitamin B, zat besi dan copper berperanan membina sel-sel darah merah yang sihat, memberikan 'complexion'/warna kulit yang lebih cantik

5. Membantu tumbesaran
- Mengandungi asid folik, biotin, kalsium dan magnesium yang perlu untuk membina tulang dan sel-sel

6. Untuk detoks
- Dilengkapi dengan fiber/serat yang membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus

7. Multivitamin dengan rasa yang lazat
- Rasanya sangat lazat dan sesuai untuk semuaDi kalangan ibu-ibu, Meal Shakes memang suplemen 'favourite' untuk anak selain Omega. Jika anda belum pernah mencuba Meal Shakes, inilah masanya yang terbaik. Promosi sah sehingga hujung bulan. Nanti saya akan kongsikan lebih banyak info mengenai Meal Shakes. Nantikan ya. Jika berminat untuk order, boleh terus hubungi saya : 
  
Siti Nor Kamilah

Shaklee Independent Distributor 
ID 885322
SMS/Telefon : 013-924 3387
E-mail : ohvitamin@gmail.com
Facebook : Siti Nor Kamilah

No comments:

Post a Comment