Tuesday, 2 April 2013

Tak Perlu Lagi Inhaler - Testimoni OmegaGuard

Raihanna ada pneumonia & bronchitis. Payah nak jaga sebab sensitif dengan habuk. Makan kena pantang. Cuaca kena jaga-jaga. Eh,family yang tengok dia keluar masuk hospital pun tak larat. Sampai besar pun macam tu gak. Paru paru sensitif. Inhaler memang sentiasa ada.

Bagi Meal Shake tak jalan. Makan Vitamin C pun tak mahu. Vita-Lea dia muntah kata tak sedap. Penyudahnya, bagi makan omega guard. Asalnya niat nak redakan batuk. Tapi alhamdulillah nak jadikan jodoh, tak payah paksa makan omega guard. Sebelum pergi sekolah, raihanna ambil sendiri makan. Memang lega sangat, sekarang inhaler pun duduk je dalam bekas dah lama tak bukak. Cuaca berubah panas sejuk dia dah tahan. Dah dapat makan ice cream macam biasa takde pantang dah. Syukur sangat-sangat :-)

Nota : Diedit untuk memudahkan pembacaan.

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan mengenai produk :
Siti Nor Kamilah
SMS/Telefon : 013-924 3387
E-mail : ohvitamin@gmail.com
Facebook : Siti Nor Kamilah

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...