Sunday, 30 December 2012

Ubat Sakit Urat Shaklee?

Seperti orang lain, emak saya turut tidak ketinggalan mengambil suplemen Shaklee. Antaranya Vitalea, Garlic, Alfalfa, B-Kompleks, Lecithin, OsteMatrix dan ESP. Apabila ditanya kesan atau kebaikan selepas mengambil suplemen tersebut, tak banyak kesan positif yang dirasai. 

Kesan utama hanyalah gastrik yang dialami oleh emak semakin berkurangan dan kurang rasa lapar, selepas amalkan ESP. Setelah di'siasat', rupanya emak saya ambil seminimum mungkin, sebab takut nak ambil banyak-banyak. Sebagai contoh, OsteMatrix hanya 1 biji berbanding dos yang sepatutnya iaitu 4 biji untuk mendapat kesan yang optimum. 
     
Baru-baru ini emak saya cuba pula Advance Joint Health Tablet. Saya cadangkan supaya mengambil sebanyak 2 biji agar kesannya dapat dilihat dengan lebih cepat. Keesokan harinya beliau memberitahu saya ''Bagus la ubat sakit urat ni. Makan 2 biji semalam. Hari ni rasa ok sikit.'' 

Alhamdulillah tak sangka begitu cepat sekali kesannya. Yelah bukan senang nak jumpa ubat yang sesuai untuk sakit urat ni. Biasanya 'painkiller' je la. Balik-balik 'painkiller'. Rupanya berkesan juga untuk sakit-sakit urat. Bukan sekadar untuk sakit lutut, sakit pinggang dan sakit belakang sahaja. Jom lihat serba-sedikit info berkenaan Advance Joint Health Tablet : 





Bahan-bahan yang terdapat dalam AJHT :
  • Ekstrak Boswellia 
  • Ekstrak jagung : sumber glukosamin yang pekat  - Glukosamin membantu meningkatkan pelbagai gerakan, mobiliti dan fleksibiliti.
  • Vitamin C
  • Zink, kuprum dan manganes

Ciri-ciri :
  • 100%  bebas kekerang
  • 100% vegeterian
  • 100% bebas kondrotin (untuk penyerapan glukosamin yang baik)
  • Hanya dua biji sehari
  • Kaplet yang mudah ditelan
  • Tiada perasa tiruan, pemanis atau pengawet
  • Bebas gluten

Kebaikan / Manfaat :
  • Menggalakkan mobiliti
  • Meningkatkan fungsi sendi
  • Meningkatkan fleksibiliti
  • Menyokong kesihatan sendi untuk jangka masa panjang

Keistimewaan AJHT :

Hasil ujian klinikal yang dijalankan, AJHT mampu meningkatkan keselesaan sendi dalam masa 5 hari. 

Jangan tak tahu, masalah sakit sendi ni bukan orang tua sahaja yang alami. Orang muda pun ramai. Sakit lutut la. Sakit pinggang la. 

Nak nak lagi yang dah beranak pinak. 

Jadi jangan biarkan diri anda derita. 

Order secara online di sini  (Menggunakan kad kredit atau kad debit sahaja)

Atau hubungi saya segera untuk saya bantu anda : 

Siti Nor Kamilah
Shaklee Independent Distributor 
ID 885322
SMS/Whatsapp : 013-924 3387

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...