Wednesday, 1 February 2017

Jilbab Traveler : Love Sparks In Korea

Semalam tak dapat nak lelapkan mata. Akibat minum nescafe petangnya. So bangun buka komputer dan tengok cerita Jilbab Traveler : Love Sparks In Korea yang dah siap download sebelumnya. 

Filem ni diadaptasikan daripada novel Asma Nadia. Sebenarnya Kak Kam memang peminat Asma Nadia, penulis dari Indonesia ni. Dan filem ini salah satu filem dari banyak-banyak filem yang diadaptasikan dari novel beliau.

Sebenarnya lama dah tak tengok movie macam ni. Tapi sesekali best jugak bila tengok. Yang penting movie ni boleh dikatakan islamik la. Takde acting yang melebih-lebih. Dan bukan cerita mengarut. 

Bila tengok movie ni semakin membara perasaan untuk travel keliling dunia dengan orang yang tersayang. Sebelum ni tak teringin pun nak ke Korea tapi lepas tengok cerita ni terus rasa nak pergi especially nak main salji. 

Sebelum tu kita cari peta dunia dulu tampal kat dinding sambil berangan-angan nak pergi mana. InsyaALLAH destinasi pertama tentunya Mekah dan Madinah. 














Sms/whatsapp 013-924 3387 (Kamilah) untuk order produk Shaklee dan sebarang pertanyaan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...