Sunday, 18 December 2016

National Trip Shaklee 2016 - Langkawi

National Trip Shaklee untuk tahun ini ialah Langkawi. Maybe ada yang tanya. Langkawi je? Bukan oversea pun. Anytime pun boleh pergi. Apa yang best sangat tu.

Sebenarnya ni baru trip dalam negara. Trip luar negara tu lain. InsyaAllah tahun depan ke Jepun.

Sebenarnya trip Shaklee dalam negara pun awesome sangat. Dapat duduk The Westin Langkawi Resort and Spa yang bertaraf 7 bintang. Antara hotel yang termahal kat Langkawi katanya.

Harga bilik semalam pun lebih RM 1000. Jadi untuk trip 3 hari 2 malam dah berapa? Tidur pulak atas 'heavenly bed' yang berharga RM 13k pulak.

Kalau pergi sendiri agak-agak kita stay tak kat hotel macam tu. Maybe tak kecuali memang duit dah terlebih-lebih. hehe.

Layanan memang best terutamanya daripada staff-staff shaklee sendiri. Trip ni adalah reward Shaklee untuk mereka yang bekerja keras. Nak dapatkannya bukan senang.

Bila pulak turn Kak Kam agaknya? InsyaAllah soon.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...