Thursday, 22 December 2016

Impian Saya 20 Tahun Lagi

20 tahun lagi di usia 50 tahun jika masih diberi pinjaman nyawa Kak Kam pilih untuk memiliki kebebasan kewangan. Di mana pada masa tu dah bebas daripada sebarang hutang.

Kalau nak beli kereta dan rumah pun secara cash. Mungkin ada yang berpendapat rugi jika beli cash. Tapi buat masa ni itulah pendirian Kak Kam. Masa depan tak tahu lagi.

Dah ada rumah impian yang ada sekurang-kurangnya 6 bilik. Maybe dah ada beberapa buah rumah yang disewakan. Dan juga property lain. Serta mendapat pendapatan pasif daripadanya. Duit berkepuk-kepuk dalam bank.

Nak tolong orang pun tak berkira. Sebab duit bukan lagi satu isu.  Macam-macam lagilah. Kalau nak cerita satu hari pun tak habis lagi hari ni. Impian yang lain tu Kak Kam simpan sorang-sorang je.

Yang paling penting tentunya memiliki kesihatan yang tip top. Sebab tak guna jika ada segala-galanya tapi terlantar sakit. Kesihatan memang kekayaan yang sebenar-benarnya.

Tak kisah jika orang kata impian kita terlalu besar kerana hanya kita tahu apa yang kita nak.


Ingin dapatkan produk Shaklee? Sms/whatsapp 013-924 3387 (Kamilah) untuk order dan sebarang pertanyaan.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...