Sunday, 4 December 2016

Aktiviti Hujung Minggu WAHM

Semalam jadual pack sebenarnya. Ni baru boleh betulkan urat. Pagi kelas blog dan petang pula kelas asas. Kelas pagi free je.

Untuk kelas petang kena bayar RM 30 je. Tapi dapat free gift iaitu 5 sachet kolagen dan 3 sachet Cinch Tea yang bernilai RM 115. Kak Kam siap kira satu-satu lagi tu.

Jadi bayangkan. Bayar RM 30 je. Tapi dapat balik RM 115. Buat kat hotel pulak tu. Tak balik modal pun penganjur. Mana nak cari.

Inilah salah satu sebab Kak Kam suka datang kelas. Sebab mesti dapat hadiah free hehe.

Tapi ilmu yang kita dapat tu la paling penting sebenarnya.

So nak share la serba sedikit yang Kak Kam dapat tadi.

Kadang kita banyak sangat doa yang nak diamalkan sampai tak tahu nak baca masa mana. Boleh baca dalam solat.

3 tempat mustajab doa dalam solat :
$ lepas iqamat
$ dalam sujud terakhir
$ selepas tahiyat sebelum beri salam

Dalam sujud terakhir dan selepas tahiyat baca dalam bahasa arab doa yang kita nak minta.

Kelas tadi bukan kelas agama tau, tapi kelas Shaklee. =)


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...