Wednesday, 30 November 2016

Supermom Extended Tour Selatan 2016 - Melaka

Alhamdulillah. Pada 26/11/2016 yang lepas, seronok sangat dapat jumpa mami gojes Hadhatina Mkb  yang merupakan super upline dalam Shaklee buat pertama kali. Dalam siri jelajah Supermom Extended Tour Selatan 2016.

Yang kat Terengganu hari tu tak dapat pergi. Rupanya rezeki nak jumpa kat Melaka. Sebelum ni jumpa kat online je.

Juga seronok dapat jumpa rakan baru  Shaklee yang happening. Apa yang Kak Kam pelajari sepanjang seminar ni ialah:

$ 3 nyawa dalam MLM
$ 5 sebab stuck dalam bisnes
$ 5 langkah unstuck/move on
$ 3 langkah luaskan jajahan
$ Big why
$ Main game Masteria

Yang paling best dapat juga tips nak jadi speaker yang hebat daripada AJK seminar. Ini win.

Seminar dari pagi sampai petang ni free je. Tak payah bayar pun. Makan tengahari (nasi ambeng lagi) pun siap disponsor.

Oh bukan tu je. Dapat juga buku testimoni Supermom Shaklee Story free.

Memang rugi la yang duduk dekat tapi tak datang. Kak Kam kasi 5 bintang.  InsyaAllah segala ilmu yang dikongsi akan diaplikasi sebaik mungkin.

Appear weak when you are strong,
and strong when you are weak. - Sun Tzu


Ingin dapatkan produk Shaklee? Sms/whatsapp 013-924 3387 (Kamilah) untuk order dan sebarang pertanyaan.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...