Monday, 21 November 2016

Set Yang Menjadi Favourite Saya

Set yang menjadi favourite tentunya vitamin yang menjadi energy booster iaitu vitalea, omega, performance drinks dan cinch tea. Satu lagi ESP.

Kenapa set ni? Salah satu sebab mula consume Shaklee ialah sebab masalah keletihan yang melampau-lampau. Balik kerja je confirm penat.
Padahal anak baru sorang je. Kalau anak 10 tak tahulah macam mana. Pheww tak dapat Kak Kam nak bayangkan.

Bila tubuh kita selalu letih salah satu faktor penyebabnya ialah kita kekurangan nutrisi tertentu. Jadi sel tubuh kita kurang tenaga untuk menjalankan fungsinya.

Di sinilah peranan vitamin. Untuk membantu dalam memberi tenaga. Jika rasa diri selalu letih dan juga stress, vitamin dah jadi satu keperluan, bukan kehendak lagi.


Ingin dapatkan produk Shaklee? Sms/whatsapp 013-924 3387 (Kamilah) untuk order dan sebarang pertanyaan.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...