Tuesday, 29 November 2016

Kenapa Shaklee Sesuai Untuk Surirumah dan Yang Mahu Bekerja Dari Rumah

Kenapa Shaklee dan apa yang best tentang Shaklee?

Kak Kam suka bisnes Shaklee kerana ia dapat dimulakan dengan modal yang paling minimum, tak sampai pun seratus ringgit.

Tak perlu beli stok beribu-ribu, apatah lagi perlu buat loan berpuluh ribu.

Ia juga boleh beroperasi dari rumah atau di mana sahaja yang kita inginkan, tak perlu sewa kedai, bayar bil utiliti kedai, bayar gaji pekerja dan lain-lain.

Bisnes yang boleh dijalankan secara online memang sangat menarik hati Kak Kam.

Memang kena sangat dengan jiwa Kak Kam yang masa tu ingin bekerja dari rumah.

Masa tu Kak Kam cuma ada komputer dan handphone. Daftar internet pun semata-mata untuk buat Shaklee.

Eh lupa. Masa tu dapat desktop komputer baru secara free yang disponsor oleh adik.

Aim nak beli komputer untuk bisnes tapi takde modal.

Tapi dapat rezeki dari sumber yang tak disangka-sangka.

Alhamdulillah.

Pada masa tu, ada 3 perkara ni dah boleh mula bisnes online Shaklee.

Sekarang lagi senang, ada handphone dengan internet dah boleh mula bisnes.

Oh ya, takde semua tu pun takpe sebab Shaklee juga boleh dijalankan secara offline.

Lupa nak tambah, Kak Kam kenal dan jumpa ramai amazing and almost extraordinary people.

Yang bergelar multimillionaire tapi sangat down to earth.

Buat Shaklee bukan sebab nak kaya tapi sebab nak bantu orang lain terutamanya dari segi kesihatan. Tamak pahala.

Dan macam-macam orang yang membuatkan kita tak selesa dengan diri sendiri dan sentiasa cuba untuk menjadi lebih baik sebagai seorang muslim.

You'll find these amazing people in Shaklee.

Apa beza Shaklee dengan yang lain?

Produk Shaklee sentiasa selamat, sentiasa berkesan dan sentiasa mesra alam.

Yang ni tiada kompromi sebab Shaklee satu-satunya syarikat nutrisi di dunia yang mempunyai landmark study, meletakkan Shaklee sebagai produk yang premium.

Target dalam Shaklee?

Tentunya yang paling utama Kak Kam nak time freedom dan financial freedom. Dua-dua ni boleh dapat dengan Shaklee.

Nak bina rumah dan beli kereta secara tunai juga.

Yang paling best, tubuh badan yang sihat pun boleh dapat dengan Shaklee. InsyaAllah.

Last but not least, nak bantu lebih ramai orang meningkatkan taraf kesihatan dan juga taraf ekonomi mereka.

Apa yang saya nak sangat daripada Shaklee?

Tentunya nak tunaikan umrah secara percuma dengan Shaklee.

Kemudian nak join trip luar negara Shaklee dan bawa family sekali.

Dan bermacam-macam lagi keistimewaan yang kita takkan jumpa dalam company lain.

Trust me.

Walaupun dilanda pelbagai cabaran dan dicop sebagai syarikat yahudi semata-mata kerana dari US, Kak Kam takkan berhenti bercerita tentang Shaklee sebab masih ramai yang belum kenal Shaklee (the real story about Shaklee) dan peluang yang kita boleh dapat dengannya.

Bisnes bukan semata-mata untuk dunia, tapi untuk akhirat jua.


Ingin dapatkan produk Shaklee? Sms/whatsapp 013-924 3387 (Kamilah) untuk order dan sebarang pertanyaan.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...