Monday, 28 November 2016

Impianku : Surirumah Sebagai Satu Kerjaya

Salah satu push factor untuk mula bisnes ialah sebab nak jadi surirumah sepenuh masa.

Malu nak cakap tapi inilah impian Kak Kam even sejak belum kahwin lagi.

Tak tahu kenapa.


Suka tengok seorang ibu surirumah masa duduk kat kampung dulu.

Boleh jaga anak sendiri.

Boleh hantar ambil anak sekolah.

Boleh masak sendiri.

Pendek kata ada banyak masa untuk family.

Nampak tenang je kehidupan macam tu.

Tiada stress.

Masa berlalu.

Impian itu bertukar kepada nak jadi work at home mom (WAHM).

Sebab nampak peluang dan ruangnya.

Dan sangat banyak contoh depan mata.

Menunjukkan ia langsung tak mustahil untuk dicapai.

Impian itu akhirnya berjaya digapai.

Namun masih banyak lagi impian yang masih belum berjaya dicapai sebagai seorang WAHM.

Belum boleh dikatakan berjaya lagi.

Perlu kerja lebih keras lagi.

Namun, impossible is nothing.







Untuk sebarang pertanyaan dan order produk Shaklee, hubungi Siti Nor Kamilah / ID 885322 / SMS @
 


Whatsapp 013-924 3387.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...