Tuesday, 10 November 2015

Air Paip Dah Tak Kotor Macam Air Kopi Lepas Guna Penapis Air Murah Ni


Alhamdulillah kat Besut ni air paip memang bersih. Takde masalah air paip berkarat, keruh, kotor atau sebagainya. Tapi ramai orang yang menghadapi masalah ini di rumah mereka. 

Bagi yang berkemampuan sudah tentu tidak ada masalah untuk membeli penapis air yang mahal. Malah ada juga penapis air yang dipasang di luar rumah yang tentunya harganya lebih mahal. 

Shaklee juga ada penapis air dengan harga yang murah, bukan beribu-ribu seperti penapis air lain. Tapi walaupun murah, ia setanding dengan penapis air jenama lain. 

Puan Mazura sangat berpuas hati dengan penapis air Shaklee ni. Berikut dikongsikan pengalaman beliau. 

**************************************************************************

Assalamualaikum
Saya Mazura Bt Mat Kassim, umur 34, berasal dari Perak dan sekarang menetap di Putrajaya.

Saya merupakan pengguna suplemen Shaklee sebelum ini hinggalah saya membuat keputusan menjadi ahli pada March 2015 ketika membeli Get Clean Water Pitcher dan beberapa suplemen lain yang turut dipesan oleh rakan sekerja.

Saya yakin, ramai penduduk di kawasan saya turut mengalami masalah air paip yang kotor seperti yang saya tunjukkan di dalam gambar. Saya sekeluarga terpaksa membeli air mineral berbotol-botol kerana tak lalu nak minum air walaupun lepas dimasak. 

Sedangkan nak mandi dan membasuh pakaian pun kami jadi geli untuk gunakan air paip ini.Masalah seperti ini kerap berlaku apabila pihak kuarters mencuci tangki air.

Kawan saya Azlinda Ismail selaku upline saya mencadangkan Get Clean Water Pitcher ini. Alhamdulillah! Kami kini dapat menikmati air yang bersih untuk diminum. Kami tak perlu lagi memborong air mineral berbotol-botol.

Paling menggembirakan, kami juga mudah mendapat air bersih walaupun sedang bercuti kerana ianya mudah dibawa ke mana-mana sahaja. Sewaktu berkursus di Bukit Gambang beberapa bulan lepas, air di hotel yang kami duduki agak keruh. Mujur kami bawa bersama Get Clean Water Pitcher ini!

Ibu mertua saya turut mendapatkan satu set untuk dirinya di rumah. Kami sekeluarga sangat gembira diperkenalkan dengan penapis air yang mudah dibawa ini. 

Aimi Medina berkata, "Mama! Kita dah boleh minum air bersih!"





Untuk pertanyaan tentang produk Shaklee atau untuk order sila hubungi:
Siti Nor Kamilah

ID 885322
SMS/Whatsapp 013-924 3387


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...