Monday, 19 October 2015

Vitamin Untuk Haid Tidak Teratur

Antara masalah yang biasa dihadapi oleh wanita ialah masalah haid yang tidak teratur. Bukan sahaja anak dara, wanita yang dah berkahwin pun ramai yang alami masalah ni. Lebih-lebih lagi lepas bersalin. Kerana perubahan hormon.

Alhamdulillah setakat ni saya belum pernah menghadapi masalah tersebut. Kalau lewat 2, 3 hari tu normal la. Tapi saya amat memahami mereka yang mengalaminya. Lebih-lebih lagi bagi yang telah berkahwin. Agak sukar untuk menentukan waktu subur.

Saya banyak juga mendapat customer yang mempunyai masalah haid tak teratur ni. Dan alhamdulillah banyak yang dah berjaya dapat kitaran haid yang normal lepas ambil GLA Complex. Kebanyakannya belum habis sebotol pun dah dapat kesan. Alhamdulillah. Apapun ia bukannya magic.



Dengan harga yang tak sampai RM 100 pun sebotol untuk kegunaan 1 hingga 2 bulan dan ia dapat menyelesaikan masalah yang telah lama berlanjutan, pasti ia pelaburan yang berbaloi.

Tak naklah jadi macam Puan Ija ni. 

Haid Tidak Teratur Buat Dia Emo Sokmo, Suami Pun Bingung from iReach HD on Vimeo.

Promosi bulan Oktober :

Beli 6 dapat 7
Beli 2 diskaun 5%

Saya ingin membantu anda yang mengalami masalah haid tak teratur ni. Hubungi :

Siti Nor Kamilah
Pengedar Sah Shaklee
ID 885322
SMS/Whatsapp 013-924 3387

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...