Friday, 18 September 2015

Peluang Melancong Percuma ke Bangkok bernilai RM 10,000.00 untuk Kaki Melancong

Sebelum ni saya dah share pasal percutian percuma ke Bangkok tajaan Shaklee. Info terbaru yang saya dapat dalam Health and Wellness Talk semalam, percutian percuma ke Bangkok selama 4 hari 3 malam ini bernilai RM 10,000.00 untuk seorang. 

Bayangkan berapa banyak Shaklee peruntukkan untuk semua ahli yang layak nanti. Kalau seorang RM 10,000.00, sepuluh orang dah RM 100,000.00. Kalau 100 orang? Boleh ambil kalkulator dan kira sendiri hehe. 


Sebab itu saya sangat teruja untuk share di sini. Jika anda suka melancong dan belum pernah menjejakkan kaki ke Bangkok, ini peluang keemasan untuk anda. Kongsikan peluang ini dengan rakan-rakan atau saudara-mara. 

Mana tahu anda dan kawan-kawan atau saudara-mara dapat pergi bercuti bersama-sama. Fully sponsored pulak tu. Mana nak cari company yang best macam ni. Ye tak?

Saya tak janji apa-apa. Anda buat anda dapat. Untuk melayakkan diri, daftar sekarang dan perlu mematuhi syarat-syarat sepanjang kempen berlangsung iaitu September 2015 hingga April 2016. 

Daftar ahli sekarang dan see you in Bangkok!

Hubungi :

Siti Nor Kamilah
SMS/Whatsapp 013-924 3387





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...