Thursday, 14 May 2015

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kecantikan : Usia 40-an Tapi Macam Anak Dara


Assalamualaikum..

Dengan senang hatinya nak share dengan semua testimoni pengguna #VivixShaklee merangkap downline saya.
Alhamdulillah syukur vivix telah membantu beliau tampak lebih muda dari usia yang nak masuk 40 series dah.

Dan membantu kesihatan kesuluruhan beliau.Teruja Dan gembira beliau. Saya pun tumpang gembira sama. Sebab memang betul-betul nampak perubahan yang ketara pada beliau.

P/s: Sebelum ni beliau hanya pengguna biasa lepas sebulan coNsume Esp+vitamin C plus untuk masalah kulit beliau dan dah rasai perubahan dari situ terus berminat jadi ahli.

Shaklee the Best! Tak kenal maka tak cinta kan.

Ummi Faqihah Fattah




Untuk pertanyaan dan order hubungi :

SITI NOR KAMILAH
ID 885322
SMS/WHATSAPP 013-924 3387

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...