Wednesday, 12 February 2014

Pengalaman Menggunakan Shaklee untuk Masalah Tumit Kaki Kasar

Jika baca pengalaman orang yang menggunakan Shaklee, banyak kesan positif yang dapat kita lihat. Google sahaja, pasti banyak testimoni yang dapat kita baca. Sesetengahnya sangat mengujakan, sebab dengan menggunakan produk Shaklee, kehidupan menjadi lebih baik. Dengan izin Allah jua.

Bila baca pengalaman orang lain, teruja untuk cuba sendiri. Sebagai pengedar Shaklee, lebih-lebih lagi la nak cuba kan? Saya pun tak ketinggalan. Cuba satu demi satu produk Shaklee.

Antara produk Shaklee yang sentiasa menjadi bestseller ialah ESP. Di sebalik rumours di Facebook, blog dan sebagainya yang mengatakan soya tidak baik untuk kesihatan, ESP terus laku macam pisang goreng panas.

Kenapa ESP menjadi favourite wanita-wanita di luar sana? Jawapannya tentulah kerana banyaknya manfaat untuk kecantikan wanita.

Yang paling best pasal ESP, jika konsisten mengamalkannya, dah tak perlu pakai mekap. Cantik secara semulajadi bak kata orang.

Tapi kali ni saya bukan nak cerita pasal kecantikan kulit, tapi nak cerita tentang kesan menggunakan ESP terhadap tumit kaki kasar.

Saya ada masalah tumit kaki kasar. Nak sapu losyen bukan rajin sangat pun. Tapi dengan pengambilan ESP setiap hari, tak perasan pun. Tiba-tiba je dah hilang kulit yang kasar tu. Licin je tumit.

Baru-baru ni saya tak berapa rajin nak ambil ESP jadi memang masalah tumit kasar makin menjadi-jadi. Bila baca tentang kebaikan ESP untuk tenaga (saya selalu letih-letih), terus saya ambil ESP setiap hari sebanyak 3 sudu kecil. Bukan ambil untuk masalah tumit pun. 

Dalam masa tak sampai seminggu pengambilan, saya dah perasan bahawa tumit kaki saya dah tak kasar lagi. Kulit kaki pun makin lembap. Sedangkan saya langsung tak gunakan losyen.

Jadi jika anda mengalami masalah tumit kaki kasar bolehlah cuba ESP. Harganya cuma RM 150 untuk kegunaan satu bulan setengah atau lebih.

SMS 013-924 3387 untuk sebarang pertanyaan dan order.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...