Monday, 3 February 2014

Cara Jadi Ahli Shaklee

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli atau pengedar Shaklee?

Anda boleh mendaftar dengan dua cara :
  1. Membayar yuran pendaftaran sebanyak RM 75.00 (termasuk pos). 
  2. Jadi ahli Shaklee secara percuma dengan membuat pembelian produk sebanyak 200 points (kira-kira RM 650.00). Boleh kumpul order daripada rakan-rakan, ahli keluarga dan lain-lain untuk cukupkan jumlah tersebut. 
Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee di seluruh Malaysia dan mendaftar menggunakan ID saya (boleh sms 013-924 3387 untuk medapatkan no id saya) sebagai sponsor/upline anda.


Yuran keahlian Shaklee

Yuran pendaftaran ialah sebanyak RM 65.00 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM 10.00 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM 75.00 (jika anda tidak pergi ambil sendiri member kit di branch).


Tak perlu kekalkan point dalam Shaklee

Jika ambil Shaklee untuk kegunaan sendiri, tak perlu maintain points atau membuat pembelian tertentu untuk kekal sebagai ahli. Melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu maintain points tertentu. Tapi kalau cuma untuk kegunaan sendiri atau saudara-mara, tak perlu risau nak maintain atau buat minimum purchase setiap bulan. 


Tak wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Benar, tak perlu maintain point atau ada pembelian. Keahlian anda hanya akan luput sekiranya tidak membuat pembelian dalam masa 2 tahun. 


Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?  

Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya (sms 013-924 3387 untuk mendapatkan no id) sekiranya anda berhasrat untuk bersama-sama dengan saya dalam bisnes Shaklee sama ada untuk kegunaan sendiri atau untuk jana pendapatan sampingan. 


Apa kelebihan jadi ahli Shaklee?

Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Senarai haga ahli akan diberi dalam member kit setelah anda mendaftar kelak. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan. Dengan menjadi ahli di bawah group kami, anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.


Sekiranya anda mempunyai sebarang kemusykilan berhubung keahlian Shaklee, boleh ajukan soalan kepada saya. Boleh sms/call 013-924 3387. Saya sedia membantu :)


No comments:

Post a Comment